Spelregels Abonnementen

Hoe werkt het?

Als u kiest voor een abonnement, dan ‘koopt’ u een vaste dag in de uitlaat. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een plekje voor uw hond op de dag die u koopt. U betaald een vast bedrag per maand en hebt dus geen wisselende kosten. De prijzen zijn berekend op 47 weken in een jaar in plaats van 52. Dit is omdat mijn 5 weken vakantie eruit gerekend zijn. Mocht het dus zo zijn dat ik op vakantie ben, betaalt u alsnog hetzelfde bedrag. Vakanties worden minimaal 4 weken van tevoren kenbaar gemaakt.

Hoe zit het met afzeggen? 

Mocht het voorkomen dat uw hond een dag niet mee hoeft met de uitlaatservice, dan kunt u binnen een maand de wandeling inhalen op basis van beschikbaarheid. Mocht het zijn dat de wandeling niet wordt ingehaald, dan komt deze te vervallen. 

Is jouw hond langdurig ziek? 

In dit soort gevallen kan het abonnement stopgezet worden. Let op, hiermee komt de plek wel vrij voor andere honden en kan het zijn dat er bij het herstarten geen plek meer is! Wilt u graag uw vaste plek behouden, dan vraag ik 50% reserveringskosten van het abonnement. Bij ziekte kan het abonnement alleen stop gezet worden met een verklaring van de dierenarts. 

Wat als de hond niet meer mee hoeft met de uitlaatservice? 

Bij abonnementen heeft u een opzegtermijn van 1 maand. Echter is het bij overlijden niet van toepassing. 

Waarom een abonnement in plaats van een flexibel contract? 

Met een abonnement bent u altijd zeker van uw plek in de uitlaatservice. Met een flexibel contract is het altijd op basis van beschikbaarheid. Ook is een abonnement goedkoper dan een flexibel contract.